social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακή ισοπαλία στους Αγ. Αναργύρους (2-2)

Επεισοδιακή ισοπαλία στους Αγ. Αναργύρους (2-2)

Ντέρμπι με τα... όλα του ήταν αυτό που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η τοπική Ένωση και ο γειτονικός ΑΟ Περιστερίου έμειναν στο ισόπαλο και... χορταστικό 2-2, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια στην εξέδρα λίγο πριν το φινάλε. Οι «ροσονέρι» έφτασαν πιο κοντά στη νίκη, που θα έφερνε μια... ανάσα από τη σωτηρία, ενώ έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Νικολάου. Μόλις στο 14ο λεπτό πήραν το προβάδισμα, με τον Σετελλάρι να γράφει με κοντινό πλασέ το 0-1. Μάλιστα, έξι λεπτά μετά είχαν και δοκάρι σε σουτ του Λειβαδά από θέση εκτός περιοχής. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν... ρητή και ήρθε στο 25ο λεπτό, με τον Γενιδόγαν να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-1. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό, ο Όμιλος πήρε πάλι το προβάδισμα, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Τρόκα (1-2). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία «άγγιξαν» στο 69ο λεπτό. Ο Σιαλμάς κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κατσίβελας νικήθηκε από τον Τσιώση στην εκτέλεσή του! Ό,τι δεν κατάφεραν σε εκείνοι την περίπτωση οι κυανέρυθροι, το πέτυχαν στο 87ο λεπτό με νέα εκτέλεση πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Ερέκι. Η παράβαση υποδείχθηκε για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Διονυσόπουλο σε προσπάθεια του Σιαλμά, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται έντονα. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο σημειώθηκαν επεισόδια στην εξέδρα, με τους πιο θερμόαιμους φίλους των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να τους επαναφέρουν. Αντιθέτως, παρά το υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι ενέργειες και οι συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών περιορίστηκαν στα αθλητικά πλαίσια.

Διαιτητές: Νικολάου, Τράντας-Καραγεώργος

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Γενιδόγαν, Οικονόμου, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης (60' Φωτόπουλος), Σιαλμάς, Θεοδωράκης, Ερέκι

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Ι. Μπούζας, Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Λειβαδάς, Γ. Ζαφειράτος (73' Τσιλεπής), Ζέρβας, Α. Μπούζας (77' Κόκας), Α. Ζαφειράτος (65' Σταυρόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35