social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβλητική η Ηλιούπολη πήρε σκορ πρόκρισης επί του Αγιου Θωμά

Επιβλητική η Ηλιούπολη πήρε σκορ πρόκρισης επί του Αγιου Θωμά

Εκτός έδρας νίκη με 1-4 σημείωσε η Ηλιούπολη απέναντι στην ομάδα του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο ΕΠΣΑ 2021-2022.

Η ομάδα του Αγίου Θωμά αιφνιδίασε τους παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ, ανοίγοντας το σκορ στο 8, με όμορφη ομαδική προσπάθεια και σουτ του Τσινιά. Η απάντηση των παικτών του «Ήλιου» ήταν άμεση, με τον Buxton να σημειώνει το 1-1 στο 12 με εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Η ομάδα της Ηλιούπολης από εκείνο το σημείο ανέβασε ρυθμό και είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 39, μετά από σέντρα του Βασίλη Πολίτη, ο Ταβάρες σημείωσε το 1-2 με κεφαλιά, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο Β΄ ημίχρονο η Ηλιούπολη μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς, σημειώνοντας το 1-3 ξανά με τον Buxton, ο οποίος σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα με τη φανέλα της Ηλιούπολης. O Ντογκάνι στο 90′ σημείωσε το τελικό 1-4 , που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με την Ηλιούπολη να βάζει ισχυρές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

ΆΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Ιωαννίδης (65' Μεταξούλης), Πετράκος (33' Κώστα), Χαντζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας (75' Μανώλης), Τζώρτζης, Τσίνιας, Ηροδότου (65' Αραπογιάννης), Ρέτσκα, Μακό (46' Κολοβός).

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Χαντές): Μάνος, Πολίτης, Μπουσάι (75' Παπαγιαννόπουλος), Κουτσογκίλας, Τσατσαρής (75' Κωστόπουλος), Γεωργιάδης, Ταβάρες (65' Ντογκάνι), Γάγγος, Μπάξτον, Σταύρου (65' Σάμιος), Πουλιάνος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35