social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρχισαν οι χοροί στον πρωταθλητή Χολαργό (3-0 τα Βριλήσσια)!

Άρχισαν οι χοροί στον πρωταθλητή Χολαργό (3-0 τα Βριλήσσια)!

Αν ισχύει πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή, τότε ο Χολαργός είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής!

Σε μία κούρσα με ανταγωνιστές τον ισχυρό Άτταλο και την ποιοτική Νέα Ιωνία, η ομάδα του Χολαργού κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ! Το νικηφόρο 3-0 απέναντι στα Βριλήσσια στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής σφράγισε την πρωτιά για τους «μπλε», οι οποίοι πέρασαν αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται! Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής (12/3) αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πέτυχαν να προηγηθούν στο 31ο λεπτό με κεφαλιά του Χατζή μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0) και λίγα λεπτά μετά είχαν δοκάρι σε σουτ του Κωνσταντινίδη. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καρρά από τον Δημητρέλο, με τον Μολφέση να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-0, ενώ στο 65' ο Μυλωνάς εκμεταλλεύθηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με «τσίμπημα» της μπάλας έγραψε το 3-0, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Τα σπουδαία, ωστόσο, καταγράφηκαν από τα τελευταία λεπτά της συνάντησης κι έπειτα. Αρχικά, λίγο πριν την εκπνοή μπήκε ως αλλαγή στο ματς ο αρχηγός Μάνος Τσουτσουδάκης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από εξέδρα και συμπαίκτες. Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν πήρε λεπτά συμμετοχής σε αυτό το ιστορικών διαστάσεων παιχνίδι του Χολαργού, πατώντας πάλι στο χορτάρι μετά από περίπου πέντε μήνες.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θωμόγλου ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 500 φιλάθλους. Σαν μικρά παιδιά οι ποδοσφαιριστές γιόρτασαν τη μεγάλη τους επιτυχία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη συνέχεια της σεζόν, αρχικά με τα πλέι οφ μαζί με τους άλλους τρεις πρωταθλητές.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Δεόνας-Ματσούκας

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας, Τσάγκαρης, Τσίρος (90' Τσουτσουδάκης), Μιχελής, Μπαλαχτσής (46' Καρράς), Κωνσταντινίδης (46' Μυλωνάς), Ζαχαρόπουλος (70' Κώνστας), Χατζής, Τσιαντής (46' Κοντογιάννης), Σκούμας

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης (82' Ξυδόπουλος), Κόκκινος (80' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Δημητρέλος, Λύκος, Γκρέκος, Μπακέας, Αραμπατζής (65' Τρυφέρης), Τίνγκας, Μότσιος, Γκεοργκάτζε, Γκιονάι (65' Στ. Τσιούμας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35