social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάσχος: Το άγχος ο Τριφυλλιακός...

Πάσχος: Το άγχος ο Τριφυλλιακός...

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Αττικού για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στις 11.00 στο γήπεδο του Χαλανδρίου με τον Τριφυλλιακό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Αυγέρη Πάσχου καθώς σφραγίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ, γεγονός που θα προσδώσει ικανοποίηση σε όλο τον οργανισμό που λέγεται Αττικός.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Πλεξίδας με τον κ. Πάσχο να δηλώνει για το ματς τα εξής

''Μας περιμένει την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Χαλανδρίου ακομη ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος τα παίζει όλα για... όλα διότι αν χάσει χάνεται. Θα έχει περισσότερο άγχος ο αντίπαλος και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός για να πάρουμε το τρίποντο. Έχουμε δώσει δυο παιχνίδια σε μεγάλα γήπεδα και βρίσκουμε τα πατήματα μας γεγονός που μας δίνει άλλη ψυχολογία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε το μομέντουμ μετά την τελευταία νίκη και πιστεύω ότι εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και τηρήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο θα φτάσουμε στη νίκη. Όσον αφορά το προηγούμενο ματς αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που δείχνει ότι δικαίως βρίσκεται στους αγώνες μπαράζ. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΑΕ Ιλίου για την άψογη φιλοξενία''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35