social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθηναϊκός Κ18: Στους «16» της Αθήνας και στο βάθος... Σουηδία!

Αθηναϊκός Κ18: Στους «16» της Αθήνας και στο βάθος... Σουηδία!

Μία σπουδαία επιτυχία σημείωσε η ομάδα Κ18 του Αθηναϊκού, η οποία μετά από αρκετά χρόνια πλασαρίστηκε στις κορυφαίες ομαδες της Αθήνας!

Οι «λόρδοι» του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου επικράτησαν με 5-0 του Ηρακλή Περιστερίου στο γήπεδο Ηφαίστου το Σάββατο (16/4) και προκρίθηκαν στους «16» των ισχυρών του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Τα γκολ πέτυχαν οι Τραγουστής, Κατσαούνος (2), Ταρσαναλής και Μαυρομάτης, για μία νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση.

Μετα το πέρας της σεζόν, η ομάδα του Αθηναϊκού ετοιμάζεται για Σουηδία, όπου θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο ακαδημιών gothia cup υπό τις οδηγίες του Δ. Κωνσταντόπουλου. Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε σχετικά: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, που προκριθήκαμε στις καλύτερες 16 ομάδες της Αθήνας. Έχουμε δουλέψει σκληρά από το καλοκαίρι και αυτό ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών των παιδιών. Συνάμα, ετοιμαζόμαστε και για το gothia cup όπου θα λάβουμε μέρος. Είναι τεράστια εμπειρία για το μέλλον των ποδοσφαιριστών μου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35