social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε -με πλήθος κόσμου- τη χρονιά η ακαδημία του Άτταλου

Έκλεισε -με πλήθος κόσμου- τη χρονιά η ακαδημία του Άτταλου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Με πλήθος κόσμου και την συμμετοχή αθλητών, γονέων, τοπικών παραγόντων, και φίλων του Άτταλου (πάνω από 400 άτομα) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση λήξης της Ακαδημίας. Μια εκδήλωση ορόσημο για την τοπική κοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια, ή οποία τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.
Πρωταγωνιστές στην γιορτή ήταν φυσικά οι μικροί αθλητές μας, οι οποίοι περιχαρείς παρέλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ομάδας. Παράλληλα έγιναν και απονομές κυπέλων στα τμήματα που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.
Ο Πρόεδρος του Άτταλου Γιάννης Τζέλης στο σύντομο καλωσόρισμα του, αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική παρουσία των τμημάτων κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, όσο και στην σπουδαιότητα της συμμετοχής και της διασκέδασης μέσα από το παιχνίδι. Ειδική αναφορά έκανε επίσης και στην σχέση του σωματείου με τον χώρο του προπονητηρίου η οποία έγινε δεκτή με το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
Πριν την έναρξη της γιορτής ο Άτταλος βράβευσε για την προσφορά της στην κοινωνία μέσα από την μακρόχρονη και αδιάκοπη φιλοζωική της δράση, την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, Κική Καραθανάση.
Ευχαριστούμε θερμά όσους με την παρουσία τους τίμησαν την γιορτή των των μικρών μας αθλητών.
Καλό καλοκαίρι σέ όλους!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35