social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Μπαγετάκος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ανανέωσε ο Μπαγετάκος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Ήρθε και θα μείνει. Ο Κώστας ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πανακρωτηριακό στα Χανιά. Με τακτική παρουσία στις μεικτές ομάδες, 15 ετών σκαρφάλωσε στην αντρική ομάδα και στα δεκαέξι του πανηγύρισε τον τίτλο στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα Χανίων. Δεν ακολούθησε την ομάδα του στη Γ’ Εθνική καθώς επέλεξε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα μαθήματα και στις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν εγκατέλειψε όμως το ποδόσφαιρο. Συνέχισε στην Ένωση Θύελλας Καμινίων (Ε.Θ.Κ.) όπου αγωνίστηκε στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα και στέφθηκε ξανά πρωταθλητής, ενώ παράλληλα διάβαζε για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Η επιλογή του να ασχοληθεί περισσότερο με τις σπουδές δικαιώθηκε αφού πέτυχε στις εξετάσεις και ξεκίνησε να σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Όλα τα παραπάνω πλέκουν τον χαρακτήρα ενός νέου που εκτός από αθλητής είναι και μαχητής. Αυτό το διαπιστώσαμε την προηγούμενη χρονιά που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και μας κέρδισε με το πάθος, την όρεξη για δουλειά και το πείσμα του.
Κώστα είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε ξανά κοντά μας και σου ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35