social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύτερος ο Ηρακλής Περιστερίου 2-0 την Μεταμόρφωση

Καλύτερος ο Ηρακλής Περιστερίου 2-0 την Μεταμόρφωση

Καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ηρακλής Περιστερίου επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Μεταμόρφωσης στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Θέλουν πολύ δουλειά οι φιλοξενούμενοι που απείλησαν μία φορά μόλις στο 79'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με την κεφαλιά του Σάσσαλου Α., ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0 στο 41' όταν ο Μήτρος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρεμμυδας, αλλά ο Φούσκας απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία. Μάλιστα σε μία σκηνή που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα ο παίκτης του Ηρακλή που έχασε το πέναλτι έδωσε τα συγχαρητήρια στον κιπερ της ΑΕΜ. 

Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και είχαμε την ίδια εικόνα με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δεύτερο γκολ στο 50', όμως ο Σάσσαλος Α. συνελήφθη σε θέση οφσάιντ. 

Όμως στο 63' οι κυανόλευκοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ που έψαχναν με ένα εντυπωσιακό σουτ του Πουρίκη από τα 25 μέτρα ξεσηκώνοντας δικαίως τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι καταχειροκρότησαν όρθιοι και ένθερμα ένα εκπληκτικό τέρμα που συνήθως βλέπουμε να επιτυγχάνεται μόνο σε ανώτερες κατηγορίες. Οι Περιστεριώτες εκτός από το πέναλτι έχασαν σωρεία ευκαιριών και για ένα τρίτο γκολ,αλλα το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νότης, Πουρίκης, Σφίχτης, Σάσσαλος Ε., Χάιδας, Μήτρος, Νίκος (75' Ελεύθερος), Σάσσαλος Α. (68' Πάνος), Κρεμμύδας, Βασιλείου (78' Παναγιώτου), Λιαγκόζης (60' Πολυζωγόπουλος).

ΑΕ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ: Φούσκας, Δημητρίου, Κλετσίδης, Τούντας, Μιγκάκης (46' Παπαρδάκης), Ζάχαρης (75' Κοκκινόπουλος), Μπαντίνογλου (46' Δημητρός), Χατζηδημητρίου (46' Ψαρρής), Καραβανάς, Μπούσι, Μαρούσος (75' Παπαβασιλείου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35