social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» ο Παπαδόπουλος για τη Νέα Ιωνία (2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων)

«Καθάρισε» ο Παπαδόπουλος για τη Νέα Ιωνία (2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων)

Ένα δείγμα της μεγάλης αξίας του έδωσε στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και οδήγησε την ομάδα του σε πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Με τον 29χρονο φορ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, στο διάστημα δηλαδή που αγωνίστηκε, η Νέα Ιωνία επιβλήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων, που στα τελευταία λεπτά πάλεψε για την επιστροφή στο ματς. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 60ο λεπτό με σουτ του χαρισματικού άσου (1-0), ο οποίος σκόραρε και δέκα λεπτά αργότερα (70') με κεφαλιά (2-0). Οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολάου στο 80', με τον τελευταίο να μειώνει για το τελικό 2-1 με πλασέ στο 87ο λεπτό.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Αναστασόπουλος, Τσιγγέλης. 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παπουτσής, Φραντζέσκος, Γερόλυμος, Μπάστας, Πετράς, Μπέτσας, Ούτσικας (46' Κομνηνός), Κ. Παπαδόπουλος (40' λ.τρ. Νταϊφώτης), Χρονόπουλος (46' Μ. Παπαδόπουλος), Ντιρμίσι (61' λ.τρ. Τζαμάι), Αγγελής (52' Αδαμόπουλος). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Θοδωρής Τρανός): Καυκιάς, Βασιλάκος, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα (75' Τσιάνος), Τίγκας (46' Γανωτής), Καλκανάκος (61' Ζέρβας), Μπριστογιάννης, Λευκαδίτης (46' Νησαριώτης), Χριστόπουλος (61' Νικολάου), Τουρτούλλι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35