social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τον Άτταλο το Χαλάνδρι με σούπερ Αλεξανδράκη και βλέπει... κορυφή!

Πέρασε από τον Άτταλο το Χαλάνδρι με σούπερ Αλεξανδράκη και βλέπει... κορυφή!

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΕ Χαλανδρίου που ήταν ανώτερη και επικράτησε με 1-4 του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ήττα του Άγιαξ από τα Σούρμενα και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφη έχοντας ματς λιγότερο.

Οι πράσινοι ήταν ουσιαστικοί και έδειξαν ότι εφόσον βρουν ρυθμό δύσκολα μπορεί ομάδα να τους σταματήσει.

Πριν καν συμπληρωθεί 1' στον αγώνα ο Φουκούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανουσάκης που έπιασε την κεφαλιά είδε τον Σαμιώτη να μπλοκάρει. Στο 10' έγινε το 0-1 όταν ο Καλιαμπάκας σούταρε στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Κατσιούλης και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Άτταλου. Στο 12' ο Κορωναίος βρέθηκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μπράχο που έκανε το πλασέ όμως ο Σαμιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23' ο Μπράχο με ωραία πάσα έβγαλε φάτσα με το γκολ τον Καλιαμπάκα, όμως το πλασέ του έμπειρου κυνηγού κατέληξε μόλις άουτ. Στο 30 'εγινε μια φάση που σπάνια συναντάμε στα γήπεδα. Ο Τριάντης βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το σουτ με τον Μυλωνά να διώχνει αρχικά με τα πόδια. Στη συνέχεια ο Ντούλε με κεφαλιά άθελα του πήγε να βάλει αυτογκολ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μυλωνάς μπλόκαρε προς ανακούφιση των φιλοξενούμενων. Στο 36' ο Κατσιούλης σούταρε άουτ, ενώ στο 36' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τρυφιάτη εντός περιοχής. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38' η προβολή του Αζάλ πέρασε άουτ μετά το κόρνερ του Φουκούλη, για να φτάσουμ στο 40' όπου ο Χρυσανθακόπουλος με σουτ από τα 35 μέτρα σημάδεψε το δοκάρι του Μυλωνά.

Στην επανάληψη η είσοδος του Αλεξανδράκη έδωσε άλλη ώθηση στο Χαλάνδρι, με το νεαρό εξτρέμ στο 62' να σημειώνει το 1-2, 7' μετά την είσοδο του στο γήπεδο. Στο 64' ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι μετά από πάσα του Βλάχου, για να φτάσουμε στο 69' όπου έγινε το 1-3. Ο Βλάχος μετά από φάουλ βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Αζάλ που με κεφαλιά σκόραρε για το Χαλάνδρι. Στο 78' το σουτ του Κατσιούλη μποκαρε ο Σαμιώτης ενώ στο 90 ο Πάζα με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-4.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιώργος Χασάπης) Σαμιώτης, Κουτσόπουλος, Ρεθεμνιωτάκης, Νικολακης, Πανακης, Δουκας, Τριαντης, Φουντας (70' Πανταγιάς), Κολλοκας (66' Ντονης), Χρυσανθακόπουλος (75' Καραπάτης), Στεφανου (75' Ξενάκης).

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατίδης) Μυλωνάς, Φουκουλης, Βλαχος, Μανουσάκης, Αζάλ, Ντούλε (80' Γκουτζιούμπας), Κορωναίος (53' Αλεξανδράκης), Μπράχος (53' Πάζα), Καλιαμπάκας, (70' Κεχρής) Κατσιουλης, Τρυφιάτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35