social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμεινε με τον βαθμό ο Πανιώνιος Καισαριανής (1-1 με Κηπούπολη)

Έμεινε με τον βαθμό ο Πανιώνιος Καισαριανής (1-1 με Κηπούπολη)

Ήθελε πάση θυσία τη νίκη ο Πανιώνιος Καισαριανής στην προσπάθεια που κάνει στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ προκειμένου να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις, στο τέλος όμως πήρε μόλις τον έναν βαθμό από το ισόπαλο 1-1 με την Κηπούπολη.

Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37ο λεπτό με πλασέ του Καλαμοτουσάκη (0-1), με τους κυανέρυθρους να ανεβαίνουν στο δεύτερο μέρος και να ισοφαρίζουν στο 61ο λεπτό με σουτ του Λιάπα (1-1). Μάλιστα, πίεσαν για το νικητήριο γκολ, έχοντας μερικές σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το σουτ του Αλεξίου στο 90ο λεπτό, όπου ο γκολκίπερ Γονιδάκης απέκρουσε σωτήρια. Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Χατζηστεφάνου, ωστόσο ο διαιτητής Καπίρης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Καπίρης, Κρασώνας-Σερεβέτας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χρυσαναστάσης, Βουτζαλής, Μελιγός (77' Μπαρμπαλιάς), Απέργης, Παριανός, Αλεξίου, Ασωνίτης, Λιάπας, Ντόκος, Χατζηστεφάνου, Νομικός (46' Γκόφας)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος (46' Τσάτσος), Ανδρωνιώτης, Σαββουλίδης, Κλουβάτος (46' Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Τζαρέλλας, Λουκάκης, Μουράτης, Νένδος, Τσίπης (90' Χριστοδούλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35