social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαγόρας Αιγάλεω: Με Κίτσιο για την άνοδο!

Διαγόρας Αιγάλεω: Με Κίτσιο για την άνοδο!

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ με κάθε τρόπο είναι οι άνθρωποι του Διαγόρα Αιγάλεω και αυτό είναι κάτι που συνομολογείται από τις ενέργειες της διοίκησης του συλλόγου!

 

Πρόσφατο, αλλά και τρανό, παράδειγμα αποτελεί η απόκτηση του Σταύρου Κίτσιου, ο οποίος έχει να παρουσιάσει πληθώρα συμμετοχών από τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και αρκετές παραστάσεις από ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος είχε ένα πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ με τη φανέλα του Απόλλωνα Ποντίων που προπορεύεται στο μαραθώνιο, έχοντας μεγάλες διακρίσεις και από πρωταθλήματα της υπόλοιπες περιφέρειας.

Το νέο απόκτημα των πράσινων έχει περάσει από Κόρινθο, Ερμή Κορυδαλλού, Αγίους Αναργύρους, Ολυμπιακό Λιοσίων, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων Αμφιάλη και Ήφαιστο Περιστερίου.

Αν συνυπολογίσουμε τις παρατάσεις και την εμπειρία που διαθέτει ο Κίτσιος πρόκειται για μια απόλυτη επιτυχημένη κίνηση από την διοίκηση του Διαγόρα που δεν σταματάει τις υπερβάσεις στο αγωνιστικό τμήμα προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στον προπονητή, Στέλιο Γιάκα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35