social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναγέννηση Πετρούπολης: Διαψεύδει περιστατικό βίας εις βάρος προπονητή

Αναγέννηση Πετρούπολης: Διαψεύδει περιστατικό βίας εις βάρος προπονητή

Σε πλήρη διάψευση δημοσιεύματος προχώρησε η διοίκηση της Αναγέννησης Πετρούπολης, σύμφωνα με το οποίο άνθρωποι του συλλόγου επιτέθηκαν βιαίως στον προπονητή της Ειρήνης Πετρούπολης σε προπόνηση χθες (16/3) το απόγευμα.

Η σχετικήανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρει:

«Το Δ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίαιης συμπεριφοράς και έχει πράξει, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών από όπου και αν προέρχονται. Συγκεκριμένα σχετικά με το συμβάν της 16ης Μαρτίου 2023 όπου φέρονται να συνεπλάκισαν οπαδοί της ομάδας μας με προπονητή έτερης ομάδας της Πετρούπολης,

Σας δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με το σαιτ enikos.gr όπου αναφέρονται παρακάτω περιστατικά

'Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πρόεδρος της ομάδας Αναγέννηση Πετρούπολης μαζί με άλλους τρεις παράγοντες και 15 ακόμη άτομα, 'μπούκαραν' το απόγευμα της Πέμπτης 16/3 στο γήπεδο ποδοσφαίρου 'Αλκυών' όπου είχε προπόνηση η αντίπαλη ομάδα 'Ειρήνη Πετρούπολης' και επιτέθηκαν στον 31χρονο προπονητή.

Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή'.

Σας δηλώνουμε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι ψευδές αβάσιμο και αναληθές, καθώς οι παράγοντες της Αναγέννησης Πετρούπολης ουδέποτε έχουν εμπλακεί στο εν λόγω συμβάν καθώς και σε αντίστοιχα περιστατικά βίας. Το Δ.Σ επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα κατά παντός υπεύθυνου».

 


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Τέλος ο Παπαδάκης από τον Άγιο Δημήτριο

Χαλάνδρι-Διάνα Ηλιούπολης 3-0 [highlights]

Δανεικός από τον ΠΑΟ Ρουφ στον Κολωνο ο Τοσουνι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35