social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα!

Πανακούλιας: Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα!

Με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Φοίνικας Περιστερίου πέτυχε έναν σπουδαίο στόχο: αυτόν της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως σημειώνει, λοιπόν, και ο Στάθης Πανακούλιας, μιλώντας στο Soccerlive, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του, η οποία του έχει προκαλέσει απόλυτη ικανοποίηση με την παρουσία της και τα επιτεύγματά της μέχρι τώρα.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίχτες μου με τη μέχρι τώρα πορεία της ομαδας. Στο τελευταίο παιχνίδι, αν και δεν πιάσαμε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε και χάσαμε και αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε τον χρόνο να ανασυνταχτούμε και να δώσουμε ανάσες σε παιδιά που το είχαν ανάγκη και αυτό έγινε γιατί σε όλη τη μέχρι τώρα περίοδο δουλέψαμε και χτίσαμε την βαθμολογική διαφορά που χρειαζόμασταν» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έχουμε καταφέρει, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, διότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ σε όλους τους τομείς και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στους αγώνες που θα έρθουν. Έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και πιστεύω πως θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35