social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπρίλης: Ποδοσφαιρικός «παράδεισος» ο Κένταυρος Βριλησσιων

Μπρίλης: Ποδοσφαιρικός «παράδεισος» ο Κένταυρος Βριλησσιων

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν για τον Κένταυρο Βριλησσίων είναι ο Γιάννης Μπρίλης.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για το συγκρότημα του Κώστα Ρούπτσου αφού καθημερινά με την προσπάθεια του βοηθάει σημαντικά ώστε ο σύλλογος των βορείων προαστίων να ανέβει επίπεδο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον χαρισματικό επιθετικό ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο αναφορικά με την φετινή πορεία της ομάδας λέγοντας: "Ο Κενταυρος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παράδεισος για ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα τοπικά (γήπεδο , προπονητικό επιτελείο , κλίμα ). Όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο γήπεδο. Σε αυτό νομίζω οφείλεται η φετινή μας πορεία".

Ερωτηθείς εάν περίμενε ότι η ομάδα του θα κατακτούσε τόσο εύκολα την άνοδο, ο Μπρίλης πρόσθεσε: "Η ομάδα εξ αρχής φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει. Δεν αμφιβάλαμε ούτε σε μια στιγμή για την επιτυχία μας (χαρακτηριστικό ότι ήμασταν πρώτοι από το πρώτο έως το τελευταίο ματς ).Πολλές φορές οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν ενισχύουν το δυναμικό τους με τους καλύτερους παίκτες και νομίζουν οτι αυτό από μόνο του αρκεί, όμως νομίζω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Ευτυχώς στο Κένταυρο μερίμνησαν για να ασχοληθούμε οι ποδοσφαιριστές μόνο με το παιχνίδι".

Για τη νέα χρονιά και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, ο Γιάννης Μπρίλης δήλωσε: "Kάθε νέα χρόνια στο ποδοσφαιρο συναντάς και κάτι καινούργιο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν μπορώ να σας απαντήσω από τώρα για του χρόνου ξεκάθαρα αφού υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας. Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι η ομαδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική και θα πετύχει τους στόχους που θα τεθούν το καλοκαίρι ."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35