social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμο για «στέψη» το Χαλάνδρι, 1-0 στον Ταύρο τον Άγιαξ!

Έτοιμο για «στέψη» το Χαλάνδρι, 1-0 στον Ταύρο τον Άγιαξ!

Η έκβαση των αναμετρήσεων της σημερινής (18/3), προτελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ προκάλεσε συναισθήματα χαράς και... ανακούφισης στους ανθρώπους του Χαλανδρίου.

Δεν είναι μόνο η νίκη των πράσινων με σκορ 1-0 στο γήπεδο Ταύρου Β' απέναντι στον Άγιαξ. Είναι και η «γκέλα» των Σουρμένων απέναντι στην Ανθούπολη (2-2), που έθεσε εκτός διεκδίκησης τίτλου την ομάδα των νοτίων προαστίων! Με λίγα λόγια, την τελευταία αγωνιστική το Χαλάνδρι έχει την ευκαιρία, υποδεχόμενο έναν αντίπαλο που δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο, να κόψει πρώτο το νήμα ακόμη και με ισοπαλία!

Ενώ, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Στ. Αμανατίδη έπαιρναν το «δώρο» από την Ανθούπολη, φρόντιζαν την ίδια ώρα να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στον Άγιαξ, για πρώτη φορά φέτος και αφού πρώτα είχαν προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία του πρώτου γύρου και η ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο, στο ίδιο γήπεδο. Το πρώτο εξάλεπτο πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους που γέμισαν ένα μεγάλο μέρος της εξέδρας. Στο 2ο και στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή με καλές προϋποθέσεις, στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε πλασέ του Στατήρη μετά από λάθος γύρισμα του Μανουσάκη προς τον Μυλωνά και στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσιούλης αστόχησε από καλή θέση. Στη συνέχεια και σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Χαλανδριώτες να είναι πιο δραστήριοι και να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Γιαννούτσου. Ευτύχησαν, μάλιστα, να πάρουν το προβάδισμα σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Αλεξανδράκης πρόλαβε τον Δρόση και τσίμπησε την μπάλα, δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον αντίπαλό του και βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή, με τον Στεργιώτη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Κατσιούλης εκτέλεσε άψογα στο 45' και έβαλε οδηγό στο σκορ την ομάδα του.

ajax-xalandri.jpg


Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι προς το αμυντικό μισό του Χαλανδρίου. Στο 50' είχαν μία καλή στιγμή με τον Καλαμάτα, για να απαντήσει στις ευκαιρίες η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Αλεξανδράκη στο 52'. Οι παίκτες του Γ. Γαζή προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση, όμως το Χαλάνδρι δεν επέτρεπε να πάρει ρυθμό το παιχνίδι. Οι πολλές επαναφορές με αράουτ και ελεύθερα λόγω μικρών διαστάσεων του γηπέδου, οι διακοπές για αλλαγές και μικροτραυματισμούς, αλλά και το ισχυρό κίνητρο των πράσινων, είχαν ως συνέπεια να μην απειληθεί ιδιαιτέρως η εστία του Μυλωνά. Εξαίρεση αποτέλεσε η φάση που καταγράφηκε στο 71ο λεπτό, όταν ο Σέχου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του δεύτερου βοηθού Μπακογιάννη για οφσάιντ. Ήταν μία φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους ανθρώπους του Άγιαξ, οι οποίοι εξέφρασαν δριμύτατα παράπονα για την εν γένει διαιτησία στο παιχνίδι. Η τελευταία σπουδαία φάση στο ματς καταγράφηκε στο 77ο λεπτό, ήταν διπλή και ανήκε στο Χαλάνδρι. Από πλάγια θέση ο Κατσιούλης μπήκε στην περιοχή, στο πλασέ του νικήθηκε από τον εξερχόμενο Γιαννούτσο και στη συνέχεια της φάσης ο Καλιαμπάκας σούταρε με το αριστερό άουτ, με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ και αμυνομένους μπροστά από τη γραμμή του τέρματος. Μέχρι να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Στεργιώτη δεν σημειώθηκε κάτι σπουδαίο και το Χαλάνδρι πανηγύρισε μία σημαντική νίκη.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Τζανής-Μπακογιάννης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γιαννούτσος, Χασιώτης, Ζυγοκώστας (87' Καβαλλάρης), Μαρούσης, Δρόσης, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Τρακόσης, Αναστασόπουλος, Μαυροβουνιώτης (70' Κωτσοβός), Στατήρης (70' Σέχου)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Ντούλε (62' Αζάλ), Μπράχος (62' Τρυφιάτης), Καλιαμπάκας (84' Σπηλιωτάκης), Κατσιούλης (92' Κανελλόπουλος), Αλεξανδράκης (91' Τζήμας).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35