social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισαν με ισοπαλία Ιεράπολη και Άτλας Κυψέλης (2-2)

Έκλεισαν με ισοπαλία Ιεράπολη και Άτλας Κυψέλης (2-2)

Σε ένα παιχνίδι στο ΔΑΚ Αιγάλεω το οποίο, όπως είχαν διαμορφωθεί οι συσχετισμοί στα μπαράζ σωτηρίας της Β' ΕΠΣΑ, ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, Ιεράπολη και Άτλας Κυψέλης έμειναν στο ισόπαλο 2-2, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με σουτ του Α. Νάση (0-1), για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα (28') ο Κασιμάτης με σουτ στο οποίο η μπάλα κόντραρε και σε σώματα πριν καταλήξει στην εστία. Ο Άτλας πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα, πάλι με σκόρερ τον Α. Νάση στο 63' με σουτ (1-2), για να έρθει η ισοφάριση στο 73' μετά από πλασέ του Λεοντσίνη (2-2).

Διαιτητές: Μπαλογιάνης, Μαμούνης-Παπαγιαννάκης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Κανελλόπουλος (77' Κορμανάς), Πιπίκος (85' Καψάσκης), Βετουλαδίτης, Κομνηνάκης (40' λ.τρ. Πετεινάκης), Κασιμάτης (85' Γ. Βιδάκης), Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης, Μπιάζης, Μανιός (46' Λεοντσίνης), Χ. Βιδάκης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Μάρκου, Β. Νάση, Λιβάνιος, Μανάι, Κοσμίδης, Τελάι, Τσιτσόπουλος (60' Κώης), Κόστα, Α. Νάση, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (74' Χατζίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35