social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλιαμπάκας: Ποτέ δεν θα στερέψει από παίκτες η ΑΕ Χαλανδρίου

Καλιαμπάκας: Ποτέ δεν θα στερέψει από παίκτες η ΑΕ Χαλανδρίου

Ο Αστέρης Καλιαμπάκας, ο Χαλανδραίος επιθετικός αναμφισβήτητα έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Χαλανδρίου, που έκανε την υπέρβαση, τερμάτισε πρώτο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα μπορούσε αν είχε την τύχη με το μέρος του, να είχε διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο 34χρονος στράϊκερ φέτος βρήκε δίχτυα 8 φορές με το Χαλάνδρι. Ήταν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Σταύρου Αμανατίδη.
Ο Αστέρης μας δήλωσε τα εξής:
Ξεκινήσαμε φέτος το πρωτάθλημα με τον κόουτς Σταύρο Αμανατίδη, να έχει στο ρόστερ της ομάδας νέους παίκτες και μερικούς έμπειρους παίκτες. Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, η πορεία μας έδειξε πρωταθλητισμό, που τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι και να διεκδικήσουμε στα μπαράζ την συμμετοχή μας στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Προσπαθήσαμε να το καταφέρουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι άτυχες στιγμές αγωνιστικά και βέβαια φέτος ο Ηλυσιακός, που ήταν η καλύτερη ομάδα. Το καλό με την Α.Ε. Χαλανδρίου είναι ότι υπάρχουν πολύ καλές ακαδημίες και ποτέ δεν θα στερέψει από παίκτες. Μάλιστα γηγενείς ποδοσφαιριστές, που αυτό είναι θετικό για κάθε σύλλογο. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στις ακαδημίες και αυτό αποδείχθηκε φέτος με την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα των Κ16. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή της ομάδας. Μεγάλη συμμετοχή για την οργάνωση έχει και ο προπονητής μας Σταύρος Αμανατίδης, για όλο αυτό το καλό έργο.
Για να πετύχει ένας σύλλογος και να διακριθεί, θα πρέπει να υπάρχει και μια διοίκηση που να προσφέρει ότι χρειάζεται, ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι. Η διοίκηση με τον πρόεδρο τον κ. Αλέξη Θανασά, πιστεύω πως είναι ιδανική για κάθε σύλλογο.
Τέλος να σταθώ και για τους φίλους-οπαδούς της ομάδας, που μόνο καλά λόγια υπάρχουν για αυτούς!
Στείλατε
Υ.Γ. : Ο Αστέρης Καλιαμπάκας είναι και ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών Κ14 και Κ12.


Σχετικά άρθρα

Από έναν βαθμό Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

Καταλυτική παρουσία του Γ. Ελευθεριου στον Αθηναϊκό

Σλεποκούροβ: Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σίγουρα με λιγότερο άγχος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35