social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Τζώτζης: Προβληματισμός για την επόμενη ημέρα...

Γιώργος Τζώτζης: Προβληματισμός για την επόμενη ημέρα...

Η κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες στη χώρα μας και κατ'επέκταση και στο ποδόσφαιρο, έχει φέρει τεράστιο προβληματισμό στους αθλητές, τους προπονητές και στους συλλόγους γενικότερα.

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση πο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ ΑΟ Ιλίου. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τζώτζης μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Σίγουρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και αγωνία για την επόμενη ημέρα...Ολοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα, να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε.

Αυτό όμως πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων ασχολούνται με το αντικείμενο και πάνω από όλα των αθλητών. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που μετά από τόση αποχή θα χρειαστούν ουσιαστικά έα περίοδο προετοιμασίας για να επανέλθουν όπως πρέπει. Αυτό σημαίνει πως η ποδοσφαιρική περίοδος θα πάει πολύ πίσω, και δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Αν συμβεί αυτό, τότε γεννάται ένας ακόμη προβληματισμός. Τι θα γίνει με την επόμενη περίοδο? Αναγκαστικά θα πάει κι αυτή πίσω, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει πάρα πολύ ο προγραμματισμός σε όλους τους τομείς, αφού ειδικά στο θέμα των αθλητών θα είναι πολύ δύσκολα να αγωνιστούν για τόσους πολλούς μήνες με τόσο μικρό διάλλειμα, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ερασιτέχνες.

Ενα άλλο επίσης πολύ σοβαρό πρόβλημα θα είναι και βιωσιμότητα των σωματείων. Καλώς ή κακώς οι περισσότερες ομάδες, μεταξύ αυτών και η δική μας, έχουν σαν βασική πηγή εσόδων τις Ακαδημίες, η λειτουργία των οποίων έχει διακοπεί πιθανότατα οριστικά για φέτος. Θσα πρέπει λοιπόν να βρεθεί λύση και για αυτό το θέμα.

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή σε όλα αυτά τα ζητήματα και να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή δύναμη, υπομονή, και όλοι μαζί αλλά και  καθένας χωριστά να κάνουμε ότι πρέπει ώστε να επιστρέψουμε στη ζωή μας...>>

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35