social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει και ο Σταύρος Νάτσης στον ΑΟ Ιλίου!

Συνεχίζει και ο Σταύρος Νάτσης στον ΑΟ Ιλίου!

Σε γρήγορους ρυθμούς προχωράει η υλοποίηση του πρώτου μέρους του πλάνου που έχει θέσει η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου, που περιλαμβάνει την προσπάθεια για παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας.

Ετσι, τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου θα φοράει και τη νέα περίοδο ο Σταύρος Νάτσης. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ακραίος ε[ιθετικός που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, και θεωρειται ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα γήπεδα της Αθήνας, συναντήθηκε με τη διοικηση της ομάδας και δεν χρειάστηκε πολύς χρονος για να συμφωνησουν οι δύο πλευρές και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Σταύρος Νατσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του συλλόγου. Προερχεται απο τα σπλάχνα του συλλόγου και παρα το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 20 ετών)  αποτελει μέλος της ανδρικής ομάδας εδώ και 4 χρόνια. Εχει αγωνιστει συνολικά 79 φορές και έχει πετύχει 11 γκολ, και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας τη νέα περίοδο.

Ο ταλαντούχος ποδοσσφαιριστής μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

<< Αισθάνομαι τεράστια χαρά και ικανοποίηση που αρχικά η ομάδα μου τελικά πήρε αυτό που άξιζε και βγήκε πρωταθλήτρια. Ο Αο Ιλίου για εμένα είναι οικογένεια και για αυτό αποφάσισα να μείνω και φέτος, ήταν μονόδρομος για εμένα η παράνομη μου στην ομάδα!

Για την νέα σεζόν πρώτα από όλα εύχομαι όλα τα πράγματα να πάνε καλά με αυτή την κατάσταση που επικρατεί, να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη πορεία. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε και την νέα σεζόν!! >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35