social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ευχαριστώ του Στέργιου Μαστρογιάννη....

Το ευχαριστώ του Στέργιου Μαστρογιάννη....

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Στέργιος Μαστρογιάννης, που όπως έγραψε και το Soccerlive έλυσε τη συνεργασία του με τον ΓΣ Καισαριανής.

Ο πολύπειρος επιθετικός συν'εβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο της ομάδας στην Β' ΕΠΣΑ, έχοντας πετύχει σε 15 συμμετοχές 11 γκολ. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικο'υς των γηπέδων της Αθήνας, και μια ματιά στο βιογραφικό του είναι αρκετή για να πειστεί κανείς για αυτό..

Κορυγφαία στιγμή της καριέρας του το 2006 όταν υπέγραψε στον Πανιώνιο που αγωνιζόταν στην Α' Εθνική! Αγωνίστηκε αρκετά χρόνια σε επίπεδο επαγγελματικών και Εθνικών κατηγοριών σε Εθνικό Αστέρα, Αγιο Δημήτριο, Σαρωνικό Αίγινας, Χαλκίδα, Ολυμπιακό Λαυρίου, Νέα Ιωνία, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγία Παρασκευή, Σούρμενα, Θρίαμβο Χα'ι'δαρίου, Θρίαμβο Αθηνών, Ηφαιστο Περιστερίου, Δόξα Βύρωνος, Κορωπί, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ΠΑΣ Κόρινθο.

Ο Στέργιος Μαστρογιάννης μέσω του Soccerlive και του Θανάση Ζαχάκη θέλησε να ευχαριστησει τους ανθρώπους του ΓΣ Καισαριανής για τη συνεργασία. Αναλυτικά...

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team και τη διοίκηση για την πετυχημένη χρονιά που κάναμε και φέραμε εις πέρας το στόχο της ανόδου ως πρωταθλητές..εύχομαι καλή συνέχεια στη νέα δύσκολη χρονιά που τους περιμένει και κάθε επιτυχία στο μέλλον...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35