social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: «3-4 ομάδες για τον τίτλο»

Ψυρόπουλος: «3-4 ομάδες για τον τίτλο»

Ύστερα από επτά αγωνιστικές που έγιναν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα αναφορικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον δεύτερο όμιλο της Α' κατηγορίας.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Κώστας Ψυρόπουλος για το θέμα αυτό δήλωσε στο "ΦΩΣ": «Πιστεύω ότι από τις 14 ομάδες που μετέχουν στον όμιλο μας μόνο τρεις-τέσσερις μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Οι υπόλοιπες δεν βλέπω να έχουν ιδιαίτερες αξιώσεις. Σύμφωνα με τη βαθμολογία, ο ΑΟ Περιστερίου που είναι πρώτος και σχεδόν κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί είναι εκ των φαβορί. Όμως βάσει των άλλων στοιχείων πιστεύω πως ο Ηλυσιακός, ομάδα με Ιστορία, έχοντας και ολυμπιακά αθλήματα, θα έχει τον πρώτο λόγο, παρότι μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Επίσης μεταξύ των διεκδικητών σίγουρα είναι η Αγία Παρασκευή και ο Χολαργός, παραδοσιακές δυνάμεις».

 Για το πού οφείλεται η διαφορά των πέντε βαθμών από τον Όμιλο τόνισε: «Όλα έγιναν καθυστερημένα. Δεν υπήρχε διοίκηση και εγώ ανέλαβα την ομάδα πολύ αργότερα. Ουσιαστικά δεν κάναμε καν προετοιμασία. Πάντως οι άνθρωποι που πήραν τα ηνία, από αγάπη προς τον Ηλυσιακό και ανιδιοτελώς, έκαναν σε δύο μήνες τόσα πράγματα, χρονική διάρκεια που δείχνει ότι πέτυχαν ένα μικρό... θαύμα. Επίσης, είχαμε κάποια σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ενώ το πλάνο μας ήταν η ομάδα να στηριχθεί στις ακαδημίες, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά και πήραμε μερικούς εμπειρους παίκτες. Δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε προετοιμασία και μάλιστα αυτή έγινε μέσα στο πρωτάθλημα, αγώνα με αγώνα. Ο κόσμος είναι κοντά μας, στηρίζει τη νέα προσπάθεια. Φυσικά στόχος είναι ο τίτλος γιατί είναι αδιανόητο ο Ηλυσιακός να παίζει στα τοπικά. Το θέμα είναι να επανέλθουμε στην αγωνιστική δράση γιατί μια νέα καθυστέρηση θα είναι καταστροφική για τους παίκτες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35