social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πουλάκης: Ο κορωνοϊός... γονάτισε τον αθλητισμό και τους παράγοντες του

Πουλάκης: Ο κορωνοϊός... γονάτισε τον αθλητισμό και τους παράγοντες του

Πέρυσι πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή στον ΑΟ Μελισσίων.

Ο Θοδωρής Πουλάκης έχοντας πέρασμα από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ και της ΕΠΣΑ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας οι οποίες έχουν δυσμενείς συνέπειες για τον αθλητισμό και όχι μόνο.

Ο ίδιος μέσω του soccerlive.gr εξέφρασε τους προβληματισμούς του κάνοντας μια αποτίμηση της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο γνωστός -πλέον- παράγοντας: "Το 2020 ήταν μια καταστροφική για όλο τον κόσμο σε πολλά επίπεδα. Θα ξεκινήσω από το θέμα πρώτα της υγείας: Πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από μια νέα ασθένεια που μπήκε στην ζωή μας και δυστυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί γρήγορα. Δεύτερον, πολλοί άνθρωποι έμειναν άνεργοι, κλείσανε μαγαζιά και αφού είχαμε περάσει μια οικονομική κρίση τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, καλά καλά δεν συνήλθαμε, ήρθε και ο κορονοιος και πέρα από την υγεία ξανάκατέστρεψε την οικονομία. Αυτό βέβαια δεν άφησε άθικτο και τον αθλητισμό, δημιουργώντας πρόβλημα σε ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς χρήματα στον τομέα αυτόν και προέρχονται από την εστίαση. Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την προφύλαξη της υγείας "γονάτισε" τους παράγοντες. Μετά με το κλείσιμο σχολείων-ακαδημιών, αρχισε να υπάρχουν σοβαρές συνέπειες στους μικρούς αθλητές που σε όλες τις ακαδημίες έβρισκαν μια διέξοδο να αθληθούν, να ξεδώσουν, να κάνουν παρέες, να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν να χάνουν, να κερδίζουν, να σέβονται τους έκλεισε σπίτι τους. Αντίθετα το lockdown ανάγκασε πολλά παιδιά να κολλήσουν στις οθόνες τον υπολογιστών η των tablet και να αρχίζουν να χάνουν το ενδιαφέρον για το παιχνίδι".

Παράλληλα θέλοντας να κάνει και μια ανασκόπηση για τον ΑΟ Μελισσίων πρόσθεσε: "Για τον ΑΟ Μελισσίων σε επίπεδο Ακαδημιών, πάρα τις δυσκολίες είχαμε 250 παιδιά (ηλικίας 4 μέχρι 18 αγόρια και ένα τμήμα από μικρά κορίτσια). Μπήκε νέος τάπητας στο γήπεδο, μπήκαν καθίσματα στις εξέδρες και γενικά η ανάπλαση του γηπέδου συνεχώς βελτιώνεται. Η γυναικεία ομάδα έχοντας δεύτερο χρόνο ζωής, νομίζω ότι λειτούργησε πιο οργανωμένα με δικά τους αποκλειστικά αποδυτήρια μόνο για γυναίκες, όμως, δυστυχώς δεν ξεκίνησε καθόλου το πρωτάθλημα. Το ανδρικό τμήμα, για δεύτερη χρονιά στην Α' Αθήνας ήταν μέσα στους στόχους της γρήγορης παραμονής και ελπίζαμε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και παιδιά από το εφηβικό πρώτη χρονιά. Έχουμε μια διοίκηση και ένα τεχνικό επιτελείο όπου 3 χρόνια δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε".

Στον επίλογο του ο Θοδωρής Πουλάκης έκανε τη δική του ευχή για το νέο έτος: "Το 2021 εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά για όλο το κόσμο, με υγεία, ευτυχία και αγάπη.  Ελπίζω πραγματικά να αφήσουμε πίσω το 2020 και να μπορέσει ο αθλητικός κόσμος να ξανάορθοποδησει και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους ερασιτεχνες αθλητές"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35