social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαλάβρας: «Εφόσον ξεκινήσουμε, όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια αφετηρία»

Ζαλάβρας: «Εφόσον ξεκινήσουμε, όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια αφετηρία»

Ο κορωνοϊός ανέκοψε την ξέφρενη πορεία των Τραχώνων που έτρεξαν ένα σερί 6 νικών και 1 ισοπαλίες στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ φιγουράροντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασφαλώς η διακοπή δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους μπλε, όμως μπροστά στο κίνδυνο που λέγεται κορωνοϊός το... στοπ ήταν επιβεβλημένο.

Ο προπονητής των 'μπλε', Κώστας Ζαλάβρας αναφερόμενος στο νέο έτος με δηλώσεις του στο soccerlive.gr τόνισε

"Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το 2021 τα προβλήματα να γίνουν λιγότερα. Εννοείται ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με ασφάλεια αλλά να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Θέλουμε να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο το οποίο γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι όπως ήταν. Όμως το άθλημα αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα προσφέρουν ψυχική υγεία και πρέπει να συνεχιστουν".

Ερωτηθείς εάν προβληματίζει για τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί η ομάδα του, ο ίδιος τόνισε

"Όλες τις ομάδες πρέπει να προβληματίζει. Είμαστε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Δεν ξέρω πως θα είμαστε και κανείς δεν το ξέρει αφού συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο στο ποδόσφαιρο που θα πρέπει να βρούμε εξισώσεις".

Σε ερώτηση για πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, ο πρώην προπονητής της ομάδας νέων του Πανιώνιου δήλωσε

"Όχι δεν θα γίνει ενίσχυση. Δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο και δεν μας ενδιαφέρει. Βέβαια δεν λέμε όχι σε καλή περίπτωση που είναι κοντά στα δικά μας θέλω".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35