social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κραψίτης: Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ-Δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Κραψίτης: Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ-Δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους εξτρέμ που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής.

Ο Κώστας Κραψίτης πιο ώριμος από ποτέ προσφέρει σημαντικές λύσεις ως ακραίος επιθετικός στη "Σάντα" όντας πλέον από τους αρχηγούς των "μελανόλευκων".

Με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα, ο ταχύτοτατος άσος περιμένει όπως και πολλοί συνάδλεφλοι του τις εξελίξεις γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε σε σημαντικές αναφορές.

Αρχικά αναφέρθηκε στο λόγο που παρέμεινε στην Αγία Παρασκευή λέγοντας: "Παρέμεινα στην Αγία Παρασκευή γιατί νιώθω πάρα πολύ καλά. Σε αυτό το σύλλογο αισθάνομαι ότι έχω περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Εχω δεθεί με τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής και μου βγάζουνε να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε παιχνίδι".

Για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει η Σάντα, ο Κραψίτης δήλωσε: "Η πορεία μας όσο υπήρξε ήταν αρκετά καλή αν σκεφτούμε ότι έχουν γίνει πολλες αλλαγές στο ρόστερ. Τη συνέχεια βέβαια δεν τη μάθαμε πότε".

Ερωτηθείς για το επίπεδο του 2ου ομίλου, ο Κραψίτης πρόσθεσε: "Όσον αφορά το επίπεδο του 2ου ομίλου θα πω ότι και οι τρεις όμιλοι είναι αρκετά δυνατοί. Ο πρώτος ίσως από θέμα ονομάτων. Άλλωστε όλα τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και όχι βάσει ονόματος κάθε συλλόγου. Από εκεί και πέρα αν τυχόν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα νομίζω θα γίνει με εμβόλιμες αγωνιστικές. Πάντως, δική μου επιθυμία είναι να μην ξεκινήσει και πάλι διότι θα πρέπει να σκεφτούν όλοι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ και ότι ρισκάρουμε τη σωματική μας ακεραιότητα. Εφόσον ξεκινήσει η χρονιά θα είναι δύσκολο για όλα τα παιδιά. Αν τυχόν όμως ξεκινήσουμε η Αγία Παρασκευή πρέπει να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα βάσει ονόματος αφού ανήκει σε ανώτερες κατηγορίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35