social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θυμιανός: Δύσκολα να τηρηθεί το πρωτόκολλο

Θυμιανός: Δύσκολα να τηρηθεί το πρωτόκολλο

Πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που σε όποιες ομάδες έχει αγωνιστεί έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες.

Ο Αλέξης Θυμιανός με τον επαγγελματισμό του και την προσωπικότητα του δείχνει τις ικανότητες του κάθε σεζόν που περνάει, όντας ένας από τους πολυτιμότερους αμυντικούς των τελευταιων χρόνων.

Την περσινή χρονιά άνηκε στο ρόστερ της Ηλιούπολης, ενώ από φέτος αποτελεί μέλος της οικογένειας των Τραχώνων.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive για την πορεία των μπλε λέγοντας: Καλη χρονιά κι από μένα με υγεία και μόνο θετικές στιγμές τις μέρες που έρχονται. Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα μας στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου με 19 βαθμούς, ούσα μία από τις 5 αήττητες ομάδες τις κατηγορίας, με την καλύτερη άμυνα και τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Όλα αυτά είναι απόρροια της εκπληκτικής δουλειάς που γινόταν σε καθημερινή βάση τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο παρά τις πολυ σημαντικές απουσίες στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου (Ακριτίδης, Δημογιάννης, Μπουγιούκος). Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στόχος ήταν η εδραίωση στην πρώτη θέση με ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο διαρκείας, κάτι που φρέναρε δυστυχώς το lockdown".

Στη συνέχεια, ο κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης Τσιουρή λέγοντας: "Στις επιτυχίες αυτές ,όμως, συνέβαλε τα μέγιστα η διοίκηση Τσιουρή, καλύπτοντας κάθε μας ανάγκη και παρέχοντας μας οτιδήποτε χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει. Η στήριξή της μέχρι και αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι σημαντική και άξια σεβασμού από κάθε άνθρωπο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου".

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με το κομμάτι της υγείας και τις επιπτώσεις που έχει στον αθλητισμό, ο Θυμιανός δήλωσε:" Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πρόκειται για μια υπόθεση δύο όψεων, την οικονομική και αυτήν της υγείας. Χιλιάδες οικογένειες έχουν πληγεί τους τελευταίους μήνες καθώς το εισόδημα από τις ομάδες ήταν σημαντικό αν όχι απαραίτητο για τη διαβίωση τους. Συνεπώς, η συνέχεια του πρωταθλήματος θα οδηγήσει σε οικονομική ανάκαμψη σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο κομμάτι της υγείας ,ομως, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Βλέπαμε και πριν την καραντίνα ομάδες να μην τηρούν τα απαραίτητα μέτρα (γεμάτες κερκίδες, απουσία μάσκας, μηδαμινές αποστάσεις) Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα τηρηθεί κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο σε πιθανή συνέχεια της σεζόν;Επιπλέον, η πιθανότητα συνεχόμενων εμβόλιμων αγωνιστικών θα επηρεάσει αρνητικά τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών. Ειδικά μετά απο τόσο μεγάλη διακοπή, ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δε θα μπορει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις 6-7 αγωνων σε μηνιαία βαση με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλοί τραυματισμοί.

Κλείνοντας, θέλω να πω πως η κατάσταση στη χώρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Παρόλο που ανήκουμε σε μια ηλικιακή κατηγορία που πιθανώς να περάσει "ήπια" την προσβολή από τον ιό, είναι αναγκαίο να κοιτάξουμε και τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε στο ίδιο σπίτι και ίσως κινδυνεύουν περισσότερο. Αν οι ειδικοί δώσουν το πράσινο φως, θεωρώ πως μόνο τότε θα μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35