social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χολαργός: Με τόσους θανάτους την ημέρα, δεν μπορείς να μιλάς για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Χολαργός: Με τόσους θανάτους την ημέρα, δεν μπορείς να μιλάς για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Τα νέα δεδομένα όσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή στη δράση μόνο θετικά δεν μπορεί να είναι.

Άλλωστε, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό γεγονός που δείχνει ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Οι ομάδες ενημερώνονται καθημερινά και σίγουρα η καθεμία από αυτές έχει τη δική της θέση για την υπάρχουσα κατάσταση.

Μια από αυτές είναι ο Χολαργός ο οποίος μέσω του soccerlive.gr εκφράζει τη στάση της για το αν πρέπει ή όχι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά

"Ασφαλώς θέλουμε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αλλά, στην παρούσα φάση είναι δύσκολο. Όλοι έχουμε μεράκι για αυτό που κάνουμε. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί κάτι περισσότερο από το 50% των ανθρώπων της χώρας. 

Η επιστροφή αυτή τη στιγμή που μιλάμε μοιάζει αδύνατη. Όταν έχεις 500διασωληνωμένους σε ΜΕΘ, τόσα κρούσματα και ανθρώπους που πεθαίνουν (100 περίπου την ημέρα) δεν μπορείς να σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο. Μπορούμε να κάνουμε υπομονή και θα πρέπει να κάνουμε για όσο χρειαστεί προκειμένου η Πολιτεία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να επιστρέψουμε. Εφόσον οι αρμόδιοι δώσουν το 'οκ', ο Χολαργός να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει πρώτος. Όμως η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό που δεν πρέπει κάνεις να το προσπερνάει.

Υ.Γ. Όσον αφορά τις δηλώσεις που έγιναν προηγούμενες ημέρες, πρόκειται για προσωπικές απόψεις του ποδοσφαιριστή μας. Ο Χολαργός και ο Άρης Χολαργός έχουν άριστες σχέσεις με την ομάδα του Αθηναϊκού και τον Δημήτρη Μητρογιάννη'.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35