social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρπέτας: «Ο Άγιαξ Ταύρου θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις αποφάσεις της Πολιτείας»

Καρπέτας: «Ο Άγιαξ Ταύρου θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις αποφάσεις της Πολιτείας»

Φέτος η προσπάθεια που έχει γίνει στον Άγιαξ Ταύρου είναι μεγάλη καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων από την αρχή της πανδημίας ήταν από τις πρώτες που αποφάσισαν να τηρήσουν -κατά γράμμα- το υγειονομικό πρωτόκολλο (θερμομέτρηση και καταγραφή των ατόμων που εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο καθημερινά).

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι άνθρωποι έτρεξαν την α' ομάδα και την ακαδημία σαν μην συνέβαινε τίποτα δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι προτεραιότητα τους αποτελούσε η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον, υπακούοντας με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα της Κυβέρνησης που έχουν να κάνουν με την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στον Άγιαξ Ταύρου περιμένουν τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Ανδρέας Καρπέτας στο soccerlive λέγοντας: "Σαν ομάδα θεωρούμε ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να επιστρέψουμε. Αυτό αναφέρουν και οι ειδικοί. Άλλωστε είναι και εκείνοι που παρακολουθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα καθημερινά. Παρ' όλα αυτά, όποιες αποφάσεις και να παρθούν από την Πολιτεία, ο Άγιαξ Ταύρου θα εναρμονιστεί και θα τις ακολουθήσει κατά γράμμα. Είμαστε μια ομάδα που δείξαμε από την πρώτη κιόλας ημέρα της πανδημίας ότι ενδιαφερόμαστε στο μέγιστο βαθμό για την δημόσια υγεία. Προσπαθήσαμε να θωρακίσουμε τα μέλη της ομάδας μας τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 καθημερινά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εφόσον ανάψει το πράσινο φως από την Πολιτεία". 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35