social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμπουλίδης: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην... εντατική»

Σταμπουλίδης: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην... εντατική»

Βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια στον Μικρασιατικό έχοντας ζήσει θετικές και αρνητικές στιγμές.

Ο λόγος για τον Κώστα Σταμπουλίδη που αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους προπονητές που βρίσκονται σε πάγκο αθηναϊκής ομάδας, έχοντας κερδίσει το σεβασμό της διοίκησης Μιχαηλίδη όλα αυτά τα χρόνια.

Αποτελώντας ένα από τα πιο ενεργά μέλη του συλλόγου, ο νεαρός κόουτς προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην  α' ομάδα ως προπονητής αλλά και στο κομμάτι των υποδομών.

Παρακολουθώντας με τη σειρά του τις εξελίξεις γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας Σταμπουλίδης έθιξε τις δυσκολίες που βιώνει το επάγγελμα του προπονητή λέγοντας:

"Γενικά πιστεύω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην 'εντατική'. Είναι δύσκολες στιγμές για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται το συγκεκριμένο αντικείμενο. Για εμένα αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο είναι οι προπονητές γιατί οι διοικήσεις δεν εισπράττουν αλλά δεν πληρώνουν κιόλας. Οι ποδοσφαιριστές από την άλλη νομίζω ότι ως κύρια ενασχόληση δεν έχουν μόνο το ποδόσφαιρο οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι προπονητές είναι μια ομάδα που έχει πληγεί αρκετά όπως και τα παιδιά των ακαδημιών. Όσον αφορά το ερώτημα σας, εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα εκφέρουν άποψη για το αν μπορεί ή όχι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. Την απόφαση θα την πάρουν οι ειδικοί και νομίζω ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες στη συνέχεια. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσει το κακό όνειρο που ζούμε".

Για την πορεία που έχει η ομάδα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε 

"Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί στο διάστημα και στα παιχνίδια που δώσαμε πετύχαμε μια καλή συγκομιδή. Παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας, αφού καταφέραμε να προωθήσουμε παιδιά από την ακαδημία μας. Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι φέτος έχουν αγωνιστεί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2005 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και ο στόχος μας είχε επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη η συγκομιδή ήταν ικανοποιητική και στα πλαίσια που θέλαμε αλλά πιστεύω ότι δεν είχαμε αγωνιστική σταθερότητα σαν ομάδα'.

Για τη συνεργασία που έχει με τη διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Σταμπουλίδης πρόσθεσε:

'Για να βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο καταλαβαίνετε ότι η σχέση μου με τη διοίκηση είναι κάτι παραπάνω από τυπική. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση ο κ. Μιχαηλίδης και ο κ. Αναγνώστου επίσης είναι αρκετές σεζόν στο σύλλογο και αυτό ενισχύει αυτή τη σχέση. Είναι άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο και αφιερώνουν μεγάλο χρόνο γι αυτόν. Προσπαθούν, παρά τις δυσκολίες, να 'μεγαλώνουν' το σύλλογο. Είναι για εμένα πρόσωπα που με έχουν στηρίξει και μαζί έχουμε πετύχει κάποια πράγματα'. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35