social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Αδύνατον η κατάσταση να θεωρείται πιο ελεγχόμενη στα μαγαζιά και όχι στα γήπεδα»

Παπαδόπουλος: «Αδύνατον η κατάσταση να θεωρείται πιο ελεγχόμενη στα μαγαζιά και όχι στα γήπεδα»

Την πεποίθηση του ότι ο αθλητισμός μπορεί να "ελέγξει" την διασπορά του ιού ανέφερε ο προπονητής του Χολαργού Βασίλης Παπαδόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα soccerlive.gr.

Ο νεαρός κόουτς στάθηκε στην ψυχοσύνθεση των αθλητών που είναι καταρρακωμένη, πιστεύοντας ότι είναι παράλογο οι υπεύθυνοι να θεωρούν εστία υπερμετάδοσης του ιού τη μπάλα του ποδοσφαίρου, και όχι το συνωστισμό που γίνεται καθημερινά στις πλατείες από πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια διέξοδο από την καθημερινότητα.

Αναλυτικά

"Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπου ο κύριος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα, δεν μπορεί να θεωρείται εστία υπερμεταδοσης ο αθλητισμός.

Δηλαδή στις πλατείες που υπάρχει τέτοιος συνωστισμός καθημερινά δεν υπάρχει πρόβλημα; Όλοι οι δρόμοι και τα εμπορικά καταστήματα τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξημένη κίνηση. Δηλαδή εκεί τηρούνται όλα τα μέτρα και ο αθλητισμός είναι η εστία μετάδοσης του ιού; Ειδικά οι ακαδημίες θα έπρεπε να άνοιγαν, λαμβάνοντας υπόψιν το ψυχολογικό θέμα που δημιουργούμε στα παιδιά, αφού πάνε σχολείο αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στις δραστηριότητες που αγαπούν. Έτσι είναι πιο εύκολος ο περιορισμός, από το να μαζεύονται ανεξέλεγκτα σε πλατείες, πάρκα και λοιπούς ανοιχτούς χώρους για να παίξουν. Οι ακαδημίες και οι ομάδες μπορούν να τηρήσουν τα μέτρα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στα χιονοδρομικά κέντρα που θέλουν να ανοίξουν ή στα μεγάλα εμπορικά".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35