social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΕΠΠΠΕ: «Το κράτος προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία του πτυχίου μας»

ΠΕΠΠΠΕ: «Το κράτος προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία του πτυχίου μας»

Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση

 

Της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από τον ίδιο τον Υφυπουργό, τον Γενικό Γραμματέα και το νομικό επιτελείο του υπουργείου ότι σαν κλάδος αδικούμαστε, θα δοθεί λύση και ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην προπονούμε σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι σχεδιάζει με υπουργική απόφαση να μας χορηγήσει το UEFA B.
Παρότι αναγκάστηκε η ίδια η UEFA να αναγνωρίσει στο τελευταίο Convention 2020 τα προπονητικά μας προσόντα χωρίς να θίγει την ΕΠΟ να μας αναγνωρίσει, τώρα το ίδιο το κράτος πληροφορούμαστε ότι προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία του πτυχίου μας, να διαγράψει ακαδημαϊκά έτη και εξειδίκευση και να μας στείλει στα τοπικά εκτός επαγγελματικών συμβολαίων αφήνοντας στην ουσία την ΕΠΟ να διαχειρίζεται το επάγγελμα των προπονητών.
Αυτό είναι αντισυνταγματικό, αντιστρατηγεί τον αθλητικό νόμο, το Συνήγορο του Πολίτη, την ελεύθερη πρόσβαση στην εργασία, την ελευθερία του ανταγωνισμού, το εθνικό Πλαίσιο επιπέδου επαγγελματικών προσόντων και ισοτιμεί Πανεπιστήμια και επιμορφώσεις. Ήδη ετοιμάζουμε τις δράσεις μας για αυτό, σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη και σας θέλουμε ενεργούς δίπλα στην ΠΕΠΠΠΕ και στην αυτοκυριαρχία του πτυχίου μας...
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35