social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάννης Πέτρου: «Δυο μέτρα και δυο σταθμά απ' την Κυβέρνηση»

Γιάννης Πέτρου: «Δυο μέτρα και δυο σταθμά απ' την Κυβέρνηση»

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Καματερό απ' το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πέτρου, ο οποίος βάζει το δικό του λιθαράκι στους νερατζούρι, παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό τους τελευταίους μήνες.

Ο γνωστός παράγοντας μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στο soccerlive.gr εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την στάση που τηρεί η κυβέρνηση στον αθλητισμό και γενικότερα στο κομμάτι των υποδομών λέγοντας:

"Βιώνουμε καταστάσεις δύσκολες και πρωτόγνωρες. Υπάρχει προβληματισμός σε όλους μας με την πανδημία και τα μέτρα που παίρνονται. Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Η πολιτεία είχε πει ότι θα εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα για να επανέλθουν τα παιδιά στους αθλητικούς χώρους και στα σχολεία, αλλά τα πρωτόκολλα δεν άλλαξαν, παραμένουν τα ίδια. Αυτό το λέω διότι εάν η πολιτεία είχε τηρήσει τις υποσχέσεις της θα έλυνε αυτόματα τα χέρια των σωματείων. Με λίγα λόγια εάν το Υπουργείο Παιδείας μεριμνούσε για να γίνονται rapid tests στα σχολεία δεν θα χρειάζονταν τα σωματεία να επιβαρυνθούν περαιτέρω αφού θα καλύπτονταν από τα tests του Υπουργείου οι νεαροί αθλητές. Βέβαια όλα αυτά έμειναν στα λόγια αφού δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις. Αποτέλεσμα αυτού, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να είναι στην απαγόρευση και γενικά νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε. Πιστεύω ότι την περίοδο που θα ξεκινήσουν οι λειτουργίες των υποδομών θα έχουμε ως δύναμη το 1/10 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό μας οδηγεί αυτόματα σε αφανισμό. Μακάρι να γίνει κάτι και να ξεπεράσουμε τον βραχνά αυτόν. Εάν πάει και αυτή τη χρονιά χαμένη θα δουμε πολλά σωματεία να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Είμαστε προβληματισμένοι και ευχόμαστε οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35