social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Χαρούμενος που γύρισαν οι ποδοσφαιριστές υγιείς στα σπίτια τους

Βλάχος: Χαρούμενος που γύρισαν οι ποδοσφαιριστές υγιείς στα σπίτια τους

Προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο κόουτς του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος μετά την βαριά ήττα από τον Πανερυθραϊκό.

Ο ίδιος στάθηκε στην τραγική κατάσταση του γηπέδου εκφράζοντας την άποψη του ότι δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν χώρα ποδοσφαιρικοί αγώνες σε τέτοια γήπεδα.

Αναλυτικά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν σε ένα τόσο δύσκολο όσο και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και βγήκαν ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Όσον αφορά το ματς, δεν μπορώ να το κρίνω ειδικά στο α ημίχρονο καθώς δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παιζόταν άλλα άλλο άθλημα. Η μπάλα κόλλαγε παντού, σε τρίπλες πάσες σουτ και προσπάθειες των παικτών βέβαια και των δυο ομάδων. Στο β ημίχρονο που αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος και μπορώ να το κρίνω έως ποδοσφαιρικό αγώνα και αυτό δείχνει ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογία η ομάδα μας σε αυτό το διάστημα δέχτηκε 2 γκολ χωρίς να βάλει κανένα κάτι που δείχνει ότι και υπό κανονικές συνθήκες να γινόταν το παιχνίδι πάλι πιθανότατα να χάναμε. Οπότε δεν ψάχνουμε δικαιολογία γι' αυτό. Όμως αυτό που με λείπει, εν έτη 2019 προς 20 είναι πραγματικά θλιβερό να ξεκινάνε παιχνίδια κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Με ένα γήπεδο που στα 3/4 ήταν καλυμμένο με νερό και ναι ίσως και στις επαγγελματικές κατηγορίες να ξεκίναγε, ίσως. Αλλα υπάρχει μία διάφορα, οι παίκτες εκεί πληρώνονται και θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, εδώ μιλάμε για παιδιά που είναι ερασιτέχνες και δεν πληρώνονται. Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δίκια μου καθαρά και μιλάω απολυτά ειλικρινά γιατί στις προπονήσεις της Τρίτης και της Τέταρτης τις διέκοψα λόγω καιρικών συνθηκών(το γήπεδο σε καλύτερη κατάσταση τότε απ' οτι ξεκίνησε το ματς) θεωρώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει ματς υπό τέτοιες συνθήκες άλλα και φοβούμενος τυχόν τραυματισμό κάποιου από τους παίκτες μου. Έτσι λοιπόν όσο περίεργο και αν σας φανεί όλο αυτό εγώ είμαι χαρούμενος που τουλάχιστον όλοι μου οι ποδοσφαιριστές θα πάνε σπίτι υγιείς όπως φυσικά και του Πανερυθραικου Ξέρω απολυτά και εγώ κ οι παίχτες μου ποίοι είμαστε και δεν μας επηρεάζει αυτή η ήττα, όσο βάρια και αν είναι".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35