social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε ο Άρης στην κορυφή και πάει φορτσάτος στο ντέρμπι

Πλησίασε ο Άρης στην κορυφή και πάει φορτσάτος στο ντέρμπι

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες των Χαραυγιακού και ΑΕ Ηρακλείου ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 1-0 της Νέας Ιωνίας και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στο -2.

Του Γιάννη Μελίτα

Αυτό σημαίνει ότι το ματς με τον Χαραυγιακό την προσεχή Κυριακή χαρακτηρίζεται πλέον κομβικό για το σύλλογο των δυτικών προαστίων. 

Οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό, παίζοντας ανοιχτά απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που προσπάθησε να φανεί απειλητικός.

 Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 55 με τον Θανοπουλο απο εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο γκολ αλλά δε τα κατάφεραν.Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά.Μάλιστα τελειώσανε το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 86 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καλογερης.Μ αυτη τη νίκη ο Άρης κατάφερε να πλησιάσει στους 2 πόντους απο την κορυφή αφού και οι δύο πρωτοπόροι ηρθαν αμφότεροι ισόπαλοι.Ολο το ενδιαφέρον μεταφέρετε στην επόμενη αγωνιστική καθώς ο Χαραυγιακος φιλοξενεί στην έδρα του τον Άρη. 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λάκης Σμυρνης):Παχατούρας,Λάπα,Τρακόσης (90+3 Βασιλάκος),Στασινός, Τσούκης, Νικολί, Κυριαζής, Χριστούλης, Καραδήμας (46 Σαγανάς),Θανόπουλος (79' Παπαευθυμίου),Λερούτσος (46' Αποστόλουπολος)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ( Γιώργος Καρατζάς):Παπουτσής,Τζίφας (79' Μπαντές), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Πανταγιάς (58' Καλογέρης), Βογατσάς (90' Μυλόβας), Σταθόπουλος (69' Θύμιος),Καφετζής,Παντελίδης 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35