social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Ενημέρωσε τη δημοτική αρχή και όχι μόνο για το θέμα του γηπέδου

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Ενημέρωσε τη δημοτική αρχή και όχι μόνο για το θέμα του γηπέδου

Μέσω δελτίο τύπου ο Άτταλος ενημέρωσε ότι έγινε από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ενημέρωση προς τη δημοτική αρχή και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις αναφορικά με το θέμα του γηπέδου (προπονητικό).

Αναλυτικά

Ενημέρωση – παρουσίαση επί των εκτελεσθέντων από τον σύλλογο εργασιών στο προπονητήριο της ομάδας έγινε την Πέμπτη 11//3 στην δημοτική αρχή και δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Την ενημέρωση έκανε ο Πρόεδρος του Άτταλου Γιάννης Τζέλης ενώ από πλευράς τοπικών αρχών παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος με τον συνεργάτη του Ρένο Αρβανίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ανεμογιάννης με τον Θοδωρή Μανωλεδάκη από την ‘’Δύναμη Πολιτών’’, ο επικεφαλής της παράταξης ‘’Ξανά Μαζί’’ Παντελής Γρετζελιάς με τον συνεργάτη του Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Αναγνώστου και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ουσταμπασίδης.
Κατά την περιήγηση τους στους χώρους του προπονητηρίου άπαντες εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για την άριστη εικόνα αποδίδοντας τα εύσημα στην διοίκηση του σωματείου τόσο για τις εργασίες αναβάθμισης του τελευταίου διμήνου που με ιδία μέσα έκανε η ομάδα όσο και για την διαχρονικά συνεχή βελτίωση και συντήρηση του χώρου προς όφελος των διακοσίων πενήντα και πλέον, παιδιών του Άτταλου. Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος αποδεχόμενος αίτημα του Προέδρου της ομάδας δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν να τοποθετηθεί καινούργιος χλοοτάπητας.
Πέραν της ενημέρωσης για τα έργα η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που σχετίζονται ή επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τον σύλλογο, ενώ κλείνοντας ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων (σημερινών και παλαιότερων) για την διαρκή και σε βάθος χρόνων στήριξη των προσπαθειών της διοίκησης και αναγνώρισης της σχέσης του ΑΟΝΦ ‘’Ατταλος’’ με τον εν λόγω χώρο.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η συνάντηση έγινε στην σκιά της απαράδεκτης επίθεσης στον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τομπούλογλου στον οποίο η διοίκηση του συλλόγου μας συμπαραστέκεται και εύχεται ταχεία ανάρρωση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35