social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατσάνος: Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να διεξαχθούν πρωταθλήματα

Κατσάνος: Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να διεξαχθούν πρωταθλήματα

Τη δίκη του άποψη εξέφρασε ο γνωστός αθηναϊος προπονητής, Μπάμπης Κατσάνος αναφορικά με την ενδεχόμενη επανένταξη και τον τρόπο που θα πρέπει να επιστρέψουν οι ομάδες και οι αθλητές.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι αδύνατον στην παρούσα φάση να διεξαχθούν αναπτυξιακά και πρωταθλήματα Ενωσιακά, καθώς μόνο κακό θα κάνουν στους ποδοσφαιριστές.

Το σχόλιο του

Στην ημερομηνία που πιθανόν λένε ότι θα μας αφήσουν "ελεύθερους" εκφράζω την άποψη μου ότι είναι πλέον αργά για την ολοκλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αλλα και των υποδομών. Οι υποδομές και τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι καλώς ή κακώς είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν ο τροφοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι όμως αδύνατο να καλέσουμε τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ή τον παίκτη υποδομών και μετά από ένα μήνα προετοιμασία να τον ρίξουμε σε αγώνες με εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτη Κυριακή). Δεν είναι δυνατόν να βάλουμε έναν αθλητή σε μια τέτοια διαδικασία μετά από 5 μήνες απραξίας ή έστω 5 μήνες μεταβατικής περιόδου. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να το καταστρέψουμε. Θέλει μελέτη και πλάνο από επιστήμονες προπονητές και από πολλά σωματεία που δυστυχώς δεν έχουν τη γνώση για να ενταχθούμε ξανά στην κανονικότητα όπως λέμε. Διαφωνώ με την έναρξη των πρωταθλημάτων τώρα πια γιατί αν υπολογίσουμε και την περσινή αποχή θα δούμε ότι φέτος έχουμε παίξει δύο μήνες ποδόσφαιρο και αυτή η συνεχής αποχή αγγίζει τους 9 μήνες εάν ξεκινήσουμε παραδείγματος χάρη από αύριο να βρισκόμαστε στα γήπεδα. Η γνώμη μου είναι να ανοίξουν οι ακαδημίες, να μπούμε σε ένα κύκλο ανασυγκρότησης και ομαλής μετάβασης προκειμένου να εμβολιαστούν αθλητές, προπονητές και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για να έχουμε μία καλύτερη χρονιά. Όσο για την ιστορία θα είναι κακό να γραφτει ότι δεν διεξήχθησαν πρωταθλήματα αλλά θα είναι μία σεζόν όπου σε μερικά χρόνια θα την θυμόμαστε τα πάνδεινα που προσέφερε στην ανθρωπότητα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35