social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα τριπλή ανανέωση στον Άγιαξ Ταύρου με Μαυρέλη, Ηρακλή και Σωτηρόπουλο

Νέα τριπλή ανανέωση στον Άγιαξ Ταύρου με Μαυρέλη, Ηρακλή και Σωτηρόπουλο

Στον Άγιαξ Ταύρου ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει, δείγμα της οργάνωσης που διέπει τον σύλλογο.

Έχοντας ήδη ανανεώσει ο προπονητής, Γιάννης Γαζής, σείρα πήραν οι ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού με τους Αγγελο Μαρούση και Λάμπρο Θαναηλάκη να δίνουν τα χέρια για τη νέα χρονιά.

Οι άνθρωποι της ομάδας, όπως προβλεπόταν δεν έμειναν εκεί, αφού δείχνουν ότι θέλουν να κλείσουν όλα τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που άνηκαν από πέρυσι στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι "κόκκινοι" ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 25χρονο επιθετικό, Ηλία Μαυρέλη που νωρίς το πρωί του Σαββάτο βρέθηκε στα γραφεία του Άγιαξ Ταύρου και μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση πείσθηκε για να συνεχίσει στην ομάδα.

Το επόμενο πρόσωπο που θα παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Ηρακλής, που με τη σειρά του θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Άγιαξ Ταύρου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, με τον 20χρονο μπακ-χαφ να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Αίαντα για τρίτη συνεχή σεζόν, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα.

Ασφαλώς οι κινήσεις της διοίκησης δεν σταματούν εδώ αφού καθημερινά γίνονται συναντήσεις προκειμένου τα θέματα του ρόστερ να κλείσουν και να πάρει σειρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35