social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρκοβίρης: «Θέλουμε την παραμονή του κ. Ψυρόπουλου στον Ηλυσιακό»

Καρκοβίρης: «Θέλουμε την παραμονή του κ. Ψυρόπουλου στον Ηλυσιακό»

Δηλώσεις αναφορικά με τα δεδομένα και το πως θα πορευτεί ο Ηλυσιακός από εδώ και στο εξής παραχώρησε το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Καρκοβίρης.

Αφού αναφέρθηκε στη συζήτηση που θα γίνει σε διοικητικό συμβούλιο μεταξύ των μελών του συλλόγου, στη συνέχεια, γνωστοποίησε ότι προτεραιότητα της διοίκησης αποτελεί η παραμονή του Κώστα Ψυρόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά 

"Αρχικά εύχομαι σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Να υπάρχει υγεία και η περιπέτεια του κορωνοϊού να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν αφού η αποχή των ομάδων είναι τεράστια, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που ζήσαμε. 

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, μετά τις γιορτές του Πάσχα, θα γίνει μια συγκέντρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να βάλουμε κάτω τα δεδομένα και να δούμε πως θα κινηθούμε. Προτεραιότητα μας αποτελεί η παραμονή του προπονητή, κ. Κώστα Ψυρόπουλου, όμως θα πούμε περισσότερα μετά τις γιορτές".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35