social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαρωτικές αλλαγές στον Μικρασιατικό

Σαρωτικές αλλαγές στον Μικρασιατικό

Μέσω δελτίο τύπου ο Μικρασιατικός αναλύει το πλάνο και τον τρόπο που θα πορευτεί η ομάδα στο προσεχές μέλλον.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καισαριανής προμηνύει σαρωτικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του προπονητή, Κώστα Σταμπουλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο κείμενο από την πλευράς της διοίκησης υπάρχει... τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ικανότατου προπονητή ο οποίος θα έχει την εποπτεία για όλα τα σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικοί και διοικητικό κομμάτι.

Αναλυτικά

Με γνώμονα πάντα την βελτίωση και την πρόοδο του συλλόγου αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας την πολύχρονη και υπερπολύτιμη προσφορά του, η διοίκηση του Μικρασιατικού αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβάθμιση ρόλου του κ. Κώστα Σταμπουλίδη. Συγκεκριμένα αναλαμβάνοντας γενικός διευθυντής της ομάδας παίρνει στα χέρια του τις τύχες της με σκοπό να την οργανώσει ακόμη περισσότερο και να την φτάσει στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Στην ουσία παίρνει τα κλειδιά του μεγάλου αυτού οικοδομήματος που έχει να κάνει τόσο με την ευθύνη της λειτουργίας και ανάπτυξης  της ανδρικής όσο και των πολυάριθμων υποδομών της. Οι περισσότερες (αν όχι όλες) αποφάσεις θα λαμβάνονται από τον ίδιο είτε πρόκειται για προπονητές είτε για ποδοσφαιριστές είτε για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. 

Ο Κώστας Σταμπουλίδης έχει τις γνώσεις, τα προσόντα αλλά και την πολύχρονη εμπειρία για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Θεωρώντας λοιπόν σίγουρη την επιτυχία, θέλουμε να του ευχηθούμε υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35