social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: «Σεφτέ » στις ανανεώσεις με Καλλιοντζάκη

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: «Σεφτέ » στις ανανεώσεις με Καλλιοντζάκη

Έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων χρόνων διατήρησε στο δυναμικό της η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλλιοντζάκη που είπε το "ναι" στην πρόταση ανανέωσης και παρέμεινε στο σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Ο σπουδαίος άσος τα βρήκε σε όλα στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Τάσο Τσακόγιωργα με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής

Το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καλλιοντζάκη. Ο ικανότατος επιθετικός που αποκτήθηκε την περσινή χρονιά συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Τάσο Τσακόγιωργα, και μέσα σε λίγα λεπτά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια αφού παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφίας. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Καλλιοντζάκης είχε αποκτηθεί πέρυσι από το Παλαιό Φάληρο και είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας. Πλέον η Θύελλα Αγίου Δημητρίου δείχνει ότι ξεκινάει το σχεδιασμό της δυναμικά, με πρωταρχικό μέλημα να αποτελεί η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού και η απόκτηση ποιοτικών μονάδων που θα κάνουν τη διαφορά. Ευχόμαστε στον Δημήτρη Καλλιοντζάκη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35