social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Παρασκευή: Κράτησε και Μπουτσικάρη

Αγία Παρασκευή: Κράτησε και Μπουτσικάρη

Στην Αγία Παρασκευή ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες με την ομάδα να δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος των βορείων προαστίων προχώρησε σε ακόμη μια ανανέωση που αφορά ποδοσφαιριστή του περσινού ρόστερ.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείο της Σάντα θα προπονείται και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Μπουσικάρης.

Ο έμπειρος μέσος που την περσινή χρονιά εκτελούσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έδωσε τα χέρια με τον επι σειρά ετών γενικό αρχηγό της ομάδας, Μάριο Τζώρτζη. 

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κάθε σεζόν μπαίνει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων λόγω των στοιχείων που διαθέτει.

Με κύρια χαρακτηριστικά την άριστη τεχνική κατάρτιση και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, ο Μπουτσικάρης αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία.

Η συμφωνία μετά από ενέργειες της επιτροπής μεταγραφών που αποτελεί από τους Γκόφα, Σταθόπουλο και Τζώρτζη, με τον τελευταίο να προχωράει στην εξής δήλωση: "Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει το σχεδιασμό της και μπορεί να διατηρήσει στο δυναμικό της όποιον ποδοσφαιριστή θέλει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35