social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Καριατλής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Τέλος ο Καριατλής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το α’ εξάμηνο στον Ολυμπιακό Λιοσίων ήταν ο Θανάσης Καριατλής.

Ο 25χρονος άσος που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος (χαφ) ξεχώρισε φορώντας τη φανέλα ακόμη μιας ιστορικής ομάδας δείχνοντας ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον εκάστοτε προπονητή.

Ο ικανότατος άσος βοήθησε σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία του.

Μάλιστα με τις εμφανίσεις του ξεχώρισε, ωστόσο, από εδώ και στο εξής θα κληθεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του αφού αποτελεί παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο.

Με θητεία σε Πετράλωνα, Ιάσονα, Ηράκλειο και Αγιους Αναργυρους, ο Καριατλής δεν θα αργήσει να επιλέξει τον σύλλογο που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος μάλιστα μετά το «διαζύγιο» με δηλώσεις του τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση του Ολυμπιακου Λιοσίων ιδιαίτερα τον πρόεδρο Ανδρέα Γεωργοπουλο και εύχομαι καλή συνέχεια στους συμπαίκτες με υγεία!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35