social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Έκανε το... μπαμ με την επιστροφή Ελευθεριάδη

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Έκανε το... μπαμ με την επιστροφή Ελευθεριάδη

Κίνηση ματ από τον πρόεδρο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Τάσο Τσακόγιωργα που έπεισε τον εξτρέμ Κώστα Ελευθεριάδη να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες στο σύλλογο που αναδείχθηκε.

Η ομάδα προχωράει σε μια πολύ μεγάλη κίνηση αφού πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους εξτρέμ που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδοα της ΕΠΣΑ.

Το δελτίο τύπου
Τα προηγούμενα χρόνια και όσο αγωνιζόταν στην ομάδα μας ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στις πορείες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.
Ο Κώστας Ελευθεριάδης όχι απλά ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του αλλά ήταν και ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Έχοντας βιώσει με τη Θύελλα ανεπανάληπτες στιγμές και ανόδους, ο Ελευθεριάδης για αρκετά χρόνια ήταν βαρόμετρο καθώς με την απόδοση του μπορούσε να καθορίσει την εξέλιξη ενός αγώνα κάνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να τον σέβονται και να επικροτούν τις ενέργειές του. Τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να κάνει το βήμα στην καριέρα του παίρνοντας την απόφαση να μετακινηθεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για λογαριασμό του Αήττητου Σπάτων ωστόσο μερικούς μήνες μετά μετά από ενέργειες της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου Τάσου Τσακογιωργα ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για εκείνον. Η οικογένεια της Θυελλας Αγίου Δημητρίου με γνώμονα το καλό του συλλόγου πήρε μία μεγάλη απόφαση και έτσι ένας ποδοσφαιριστής κεφάλαιο επιστρέφει σε ένα οικείο περιβάλλον προκειμένου να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που θα κάνουμε στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα Ελευθεριάδη στο δεύτερο του σπίτι και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και πάλι από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα μας προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Βακερλής από το Ηράκλειο

Τάσεις...αυτοκτονίας η Διάνα απέναντι στους μαχητικούς Τράχωνες [2-2]

Χρήστος Βλάχος: «Δεν ξέρω εάν οι ομάδες και η Πολιτεία μπορούν να καλύψουν το κόστος των τεστ»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35