social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλή ανανέωση στους Αγίους Αναργύρους

Τριπλή ανανέωση στους Αγίους Αναργύρους

Οι Άγιοι Ανάργυροι χωρίς πολλά λόγια αλλά με όρεξη για δουλειά εργάζονται, με τη διοίκηση του Νίκου Δακτυλίδη να δείχνει ότι έχει σκοπό να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού και να προσθέσει... πινελιές στο έμψυχο δυναμικό με παίκτες που θα βοηθήσουν την Ένωση στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το ρόστερ της ιστορικής ομάδας αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες που θα ζήλευε η κάθε ομάδα και γι αυτό το λόγο οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν θα είναι και ουσιαστικές.

Προς το παρόν το βάρος έχει δοθεί στο κομμάτι των ανανεώσεων με τους Αγίους Αναργούρους να έρχονται σε συμφωνία με ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές.

Υπό τις οδηγίες του Χρήστου Πιπίνη θα προπονούνται τη νέα σεζόν ο χαρισματικός πορτιέρο, Φραγκίσκος Χανιώτης που θα συνεχίσει για πέμπτη σεζόν στην Ένωση.

Ο σπουδαίος τερματοφύλακας αν και έχει βρεθεί συχνά... στο μάτι αρκετών ομάδων, επιλέγει την ασφάλεια των Αγίων Αναργύρων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ακραίος μπακ Βαγγέλης Οικονόμου, ένα παιδί που χαρακτηρίζεται γέννημα θρέμμα για τους Αγίους.

Το τελευταίο πρόσωπο που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα είναι ο Ταξιάρχης Κατσίβελας που για τρίτη σεζόν θα φοράει την κυανέρυθρη φανέλα. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35