social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Στόχος μας η νίκη που θα μας φέρει στην 2η θέση

Παπακωστούλης: Στόχος μας η νίκη που θα μας φέρει στην 2η θέση

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΤ Αλίμου μετά τη νίκη επί του ΓΣ Ηλιούπολης και την πορεία που έχει η ομάδα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

Στο πλαίσιο αυτό θα προσπαθήσει να κινηθεί και το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα των νοτίων προαστίων στον εξ αναβολής αγώνα με την Λυκόβρυση για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Λεόπουλου και Γιαννόπουλου που το προηγούμενο διάστημα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς αυτό τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του αποτελεί η κατάκτηση της νίκης για να πλασαριστεί στην 2η θέση. 

Το σχόλιο του

"Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανισεις και να πάρουμε τη νίκη ώστε να φτάσουμε στην 2η θέση".

Δώρα και ευχές από την διοίκηση

Κατά τα άλλα, σε εορταστικό κλίμα αποχαιρέτησαν το 2019 οι άνθρωποι του ΑΟΤ Αλίμου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση λιγο πριν μπει το 2020, προχώρησαν στις απαραίτητες ευχές δίνοντας δώρα στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας με αυτό το τρόπο την οργάνωση και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα ενδότερα του σωματείου. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35