social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Χίο το Περιστέρι

Σπουδαία κίνηση με Χίο το Περιστέρι

Δυναμικά μπαίνει στο... χορό των μεταγραφών ο ΑΟ Περιστερίου που δείχνει ότι θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις χωρίς να χάσει την ανταγωνιστικότητα του.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ομάδας μετά από συζητήσεις ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό που γνωρίζει τα... κατατόπια της κατηγορίας έχοντας κάνει πρωταθλητισμό με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Κώστα Αρζένη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Φραγκίσκος Χίος.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που πέρυσι έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα -ελέω covid- στο πρωτάθλημα της Εύβοιας τα βρήκε σε όλα με τους ροσσονέρι, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει την ευθύνη για το κομμάτι της δημιουργίας στο παιχνίδι του Όμιλου.

Περισσότερες από 130 συμμετοχές μετράει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ έχοντας πετύχει και 42 (!) γκολ με τα χρώματα των Ήφαιστου Περιστερίου και ΠΑΟ Ρουφ. Αυτό δείχνει ότι ο Όμιλος λύνει το πρόβλημα του σκοραρίσματος αφου ο Χίος θα βοηθήσει σημαντικά.

****Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Μάρκου (αριστέρα), τον Φραγκίσκο Χίο (μέση) και τον γενικό γραμματέα, Νίκο Καβρίκα (δεξιά)


Σχετικά άρθρα

Άρχισε... την απόσβεση ο Τζαμαλής στη φιλική νίκη του Αθηναϊκού επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Γαλάνης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου-Ματς της χρονιάς με ΠΑΟ Ρουφ» [vid]

Η Ακαδημία του Άτταλου η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην «OPAP ARENA Αγία Σοφιά»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35