social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με Μπίτιλη τα Σούρμενα

Ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με Μπίτιλη τα Σούρμενα

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησαν τα Σούρμενα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Παύλο Μπίτιλη.

Ο 33χρονος επιθετικός με θητεία σε πολλές και ιστορικές ομάδες της Αθήνας έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ του συλλόγου και να προσδώσει ποιότητα, εμπειρία και... γκολ.

Η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν σπουδαίο επιθετικό που θα βοηθήσει το συγκρότημα των Τάμπρατζη-Καζαντζή σε μεγάλο βαθμό.

Έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα ΕΠΣΑ με τον Χαραυγιακό και νταμπλ στην ΕΠΣΑΝΑ με τον Αστέρα Βάρης (έχει πάρει και πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ με τον Παλληνιακό), ο "χοντρός" θα βοηθήσει σημαντικά.

Διακρίνεται για την διεισδυτικότητα του και το τρομερό σουτ που διαθέτει που κάνει πολλές τερματοφύλακες να έρχονται σε δύσκολη θέση. 

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού, Παύλου Μπίτιλη.
 
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και εκτιμάται οτι θα βοηθήσει σημαντικά τα Σούρμενα στην προσπάθεια που θα κάνουν στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.
 
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Χαραυγιακός και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ενώ ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν στην Αγία Παρασκευή.
 
Μετρώντας γεμάτες σεζόν και έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους ο Μπίτιλης έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ μας και να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.
 
Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Παλληνιακό, Αστέρα Βάρης, Ηλιούπολη, Θήβα, Αθηναϊκό και πολλές άλλες ομάδες με μεγάλη επιτυχία, ενώ επιστρέφει στα Σουρμενα μετά από 15 χρόνια αφού είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας την περίοδο που συμμετείχε στην Δ' Εθνική.
 
Καλωσορίζουμε τον Παύλο Μπίτιλη και ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35