social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο «πύργος» Ζίζηλας έρχεται... να οχυρώσει τα μετόπισθεν του Χαϊδαρίου

Ο «πύργος» Ζίζηλας έρχεται... να οχυρώσει τα μετόπισθεν του Χαϊδαρίου

Το Χαϊδάρι μέχρι στιγμής μαζί με ορισμένες ομάδες έχει κινηθεί απολύτως εύστοχα στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας προσθήες ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του συλλόγου πραγματοποίησε κίνηση ματ αφού ενέταξε στο ρόστερ της ομάδας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια μετράει μόνο επιτυχίες. Άλλωστε όταν φοράς το περιβραχιονιο της Προοδευτικής για χρόνια τότε αυτό κάτι δείχνει. Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χλωρού θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Παναγιώτης Ζίζηλας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλείου που για δυο χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας και ξεχώρισε με την απόδοση του βρέθηκε στην περιοχή των δυτικών προαστιων και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Χαϊδαρίου. 

Μια ματιά να κοιτάξει κανείς στο βιογραφικό του θα σαστίσει αφού ο ικανότατος άσος με καταγωγή από την Ακράτα μετράει αρκετούς τίτλους.

Με το Ηράκλειο όπως και με την Προοδευτική ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της ομάδας δυο φορές έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής και τοπικού πρωταθλήματος φορώντας το περιβραχιόνιο αλλά και Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά με τη βυσσινί φανέλα.

Στο Φωστήρα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Δ’ Εθνική, έχοντας σημαντικό και ενεργό ρόλο. Ο “Ζιζού” έχει περάσει από πολλές άλλες ομάδες όπως η Δόξα Βύρωνος που ήταν ο ογκόλιθος των μετόπισθεν σηκώνοντας στο τέλος της σεζόν την κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35