social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε η Διάνα με χαμηλούς τόνους και όρεξη για δουλειά [pics]

Ξεκίνησε η Διάνα με χαμηλούς τόνους και όρεξη για δουλειά [pics]

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη προπόνηση της Διάνα Ηλιούπολης κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης.

 Λίγο μετά τις 17.30 οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία συγκεντρώθηκε στο γήπεδο Ηλιούπολης Β', με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.

Μάλιστα, αρκετά μέλη από τη διοίκηση της ομάδας έδωσαν το παρών όπου μίλησαν πριν την έναρξη της προπόνησης και ευχήθηκαν "Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία και ευτυχία. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Σας ευχόμαστε να έχετε πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει". 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον προπονητή, Γιώργο Τσαμόπουλο, όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές, ευχόμενος καλή επιτυχία.

Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση με άδεια ήταν οι Καρράς, Χάλος, Γιαννουλάκης, Κόρρας, Αράχωβας, Καζάκος Παναγιώτης, με τις πληροφορίες να ενσωματωθούν λίγες ημέρες αργότερα.

Το πρόγραμμα από αύριο περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις ενώ για τις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με τον Άγιο Ιερόθεο.

Η Διάνα βάσει των κινήσεων που έχει κάνει θέλει να πρωταγωνιστήσει ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35