social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα σπουδαία κίνηση με Μιχελή η Νέα Ιωνία

Νέα σπουδαία κίνηση με Μιχελή η Νέα Ιωνία

Ασταμάτητη δείχνει η ομάδα της Νέας Ιωνίας στο μεταγραφικό παζάρι καθώς η διοίκηση του συλλόγου καθημερινά με προσεγμένες κινήσεις ενισχύει το έμψυχο δυναμικό με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό το προσφυγικό σωματείο ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Μιχελή με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να καταλήγουν σε... γάμο και τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στο δυναμικό της Νέας Ιωνίας.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή που έρχεται να ενισχύσει τη γραμμή των μετόπισθεν του συλλόγου καθώς ο Μιχελής διαθέτει την εμπειρία που απαιτεί κατηγορία προερχόμενος την περσινή χρονιά από τον Ηλυσιακό με τη φανέλα του οποίου έκανε καλές εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων, το νέο απόκτημα της Νέας Ιωνίας που διαθέτει ποιότητα, πειθαρχία και ταλέντο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Χαραυγιακό, Φωστήρα και Ιωνικό αγωνιζόμενος με τις τελευταίες τρεις ομάδες σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Η κίνηση αυτή πιστοποιεί για ακόμη μία φορά τους στόχους που θέτει ο προσφυγικός σύλλογος που φυσικά έχουν να κάνουν με τον πρωταθλητισμό

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35